Få bästa möjliga förutsättning med Marabus service & support

Tryckmaskiner för screen, tampo, flexo samt storformatsskrivare 

Beställ service

Marabu Scandinavia utför underhåll, service och support på maskiner inom screen-, tampo- och flexotryck samt storformat. Våra tekniker har mycket stor erfarenhet och vi satsar mycket på att utbilda våra tekniker, allt för att de ska kunna ge bra tekniskt support och utföra service och underhåll på ett professionellt sätt.

Screen-, tampo- och flexotryckmaskiner

Marabu erbjuder installation, reservdelar, service, support och reparationer till alla typer av screen-, tampo- och flexotryckmaskiner. Vi hjälper även till att utbilda er personal så att de använder utrustning på bästa sätt. Vårt mål är att arbeta nära och ha daglig kontakt med våra kunder. Vi ger råd och support i direkta frågor, men är ofta också med som rådgivare vid själva tryckprocessen i olika utvecklingsprojekt. Våra tekniker besöker våra kunder regelbundet för att se till att ett så bra tryckresultat som möjligt uppnås. Vi hjälper ofta till med att hitta en färg som passar när nya tryckmaterial är aktuella, antingen på plats hos kunden eller här på Marabu Scandinavia om materialet sänds till oss för provtryck. Vi har utrustning av senaste modeller för mätning och styrning av alla parametrar inom trycket.

Beställ service

Storformatsskrivare och digitaltryck

Marabu erbjuder installation, reservdelar, service, support och reparationer till de flesta storformatsskrivare/printrar. Vi hjälper även till att utbilda er personal så att de använder utrustning på bästa sätt. Vår service och support består av tekniker som har mycket stor erfarenhet av digitala skrivare för storformat och även tillhörande programvaror. De är utbildade för att ge bra tekniskt support och utföra service på ett professionellt sätt.

Vi är auktoriserad servicepartner för:
EFI - VUTEk - OKI - Roland - Summa - d.gen

Vi utför även service och support för:
Canon - Fuji - Mimaki - Mutoh - Epson - HP

Serviceavtal

Kontakta oss:

Marabu Scandinavia AB - Vevaxelgatan 1 - S-212 41  Malmö - Tel.: +46 40 672 84 10 - E-post: support@marabu.se