Bläckkonvertering

Våra bläck

Marabu tillverkar och utvecklar lösningsmedelsbaserade, UV-härdande och vattenbaserade inkjet färger för en mängd olika storformatsskrivare/maskiner. Vid framtagandet av våra digitala bläck utnyttjar vi vår erfarenhet och kunskap som tryckfärgstillverkare inom andra tryckprocesser såsom  screen och tampo.

Innovation drivs av vårt nära samarbete med forskningsorganisationer, universitet och leverantörer - vilket resulterar i ständigt förbättrade produkter för våra kunder. Vårt mål är att utveckla bästa möjliga digitalbläck för inkjet skrivarhuvuden genom att utnyttja vår specialistkunskap och djupa förståelse för de specifika tekniska krav som marknaden kräver.

Varför byta till Marabus digitalbläck?

Switch It! Det enda alternativet till original bläcket

Väljer du att arbeta med Marabus bläck bygger du ett partnerskap med färgtillverkaren där inga mellanhänder är nödvändiga. Du byter enkelt från originalfärgen till Marabus bläck samtidigt som du får ta del av många fördelar:

  • Produceras med samma strikta toleranser som original bläcket
  • Kompatibel – Finns i en mängd olika utföranden såsom kassetter, påsar och flaskor
  • Hög kvalitet och förbättrad kapacitet samtidigt som produktionskostnaderna minskar
  • Professionellt stöd och hjälp från vårt supportteam
  • Arbetsmiljö - inga av våra färger innehåller det farliga ämnet tetraglyme som kan skada fertilitet och ofödda barn.
  • Miljö - alla produkter följer alla regler och krav enligt CLP, vilket innebär att alla färger levereras med MSDS och etikett på svenska.

Vad händer med garantierna?

I samband med en färgkonvertering är det många som tror att garantin från maskinleverantören inte gäller längre. Därför är det bra att veta att när Marabu konverterar en maskin så övertas även garantin för de delar som berörs av färgen med samma förutsättningar som tidigare.

För mer information om gällande garantier hänvisar vi till Marabu Digital Warranty.

För mer information om hur vi kan hjälpa dig med din konvertering kontakta våra experter:
Telefon: 040-672 84 10
E-mail: support@marabu.se

Vilket bläck ska jag välja?