Engagerad lagerarbetare till Marabu Scandinavia i Malmö

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du intresserad av en utvecklande tjänst på lager? Vill du arbeta med varierande arbetsuppgifter på ett företag med härliga kollegor? Då kan du vara den vi söker för rollen som lagerarbetare till Marabu Scandinavia AB!

Beskrivning av arbetsuppgifter
PerformIQ söker för Marabus räkning en lagerarbetare som kommer att ingå i ett litet team av talangfulla kollegor. Marabu säljer helhetslösningar till tryckerier inom olika tryckmetoder. Produktportföljen består av allt från förbrukning i form av färger, bläck och kemikalier till stora tryckmaskiner.

Tjänsten som lagerarbetare innebär att du främst arbetar med att ta emot leveranser, packar upp artiklar, placerar dessa på rätt plats samt orderplockning. Det innebär även att registrera in- och utleveranser i systemet Navision. Arbetet utförs både självständigt och i grupp vilket innebär att du måste kunna ta egna beslut samt ha en god samarbetsförmåga. God fysik behövs då det kan förekomma vissa lyft.

Tjänsten passar dig som är prestigelös, gillar omväxlande arbetsuppgifter och trivs med att hjälpa till där det behövs. På företagets lager kommer det ingå truckkörning och det är meriterande om du har truckkort och erfarenhet av att köra.

Arbetsuppgifterna består av:
• Orderplockning
• Daglig hantering av in- och utleveranser
• Underhåll av lager
• Daglig kontakt med kunder
• Hantering av logistikfrågor
• Vara behjälplig på andra avdelningar

Personprofil
Vi söker dig som är serviceinriktad och engagerad. Du är noggrann och strukturerad samt kan arbeta på ett effektivt sätt tillsammans med dina kollegor, både från ditt eget team och andra avdelningar.

För att lyckas i rollen som lagerarbetare på Marabu krävs vidare:
• Gymnasieutbildning
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Datorvana

Vi ser att du som söker är en person som är initiativtagande och duktig på att se förbättringar och lösningar. Du är social och trivs med att arbeta på en arbetsplats med högt i tak där alla hjälper varandra.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagerarbetare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ och Marabus värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Måndag till torsdag 07:30-16:30. Fredagar 07:30-14:00.
Plats: Malmö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med möjlighet till övertag av kund. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Lindberg på anna.lindberg@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Om Marabu
Marabu Scandinavia är ett helägt dotterbolag till Marabu GmbH & Co som är en av världens ledande tillverkare av tryckfärger för digital-, screen- och tampongtryck. Vår filosofi är att finnas nära kunden för att kunna erbjuda marknadens bästa service och kompetens. Flertalet av våra kunder finns inom industrin där kvalitet, kompetens och tillförlitlighet är självklara ingredienser i en relation mellan kund och leverantör. Marabu Scandinavia lägger också stor vikt vid att ha en plattform med ledande varumärken från erfarna leverantörer som ligger i framkant när det gäller kvalitet, produktivitet och miljö. Marabu Scandinavia har idag 35 anställda och 130 MSEK i omsättning med huvudkontor i Malmö. 

Ansökan sker via rekryteringsföretaget PerformIQ. 

Sök jobbet här

Engagerad lagerarbetare till Marabu Scandinavia AB - PerformIQ