Nyheter

12/15/2021

Marabu Scandinavia söker en säljande servicetekniker

Vi söker dig som vill arbeta som säljande servicetekniker inom området för digitaltryck i ett välrenommerat företag med marknadsledande produkter inom screen-, digital-, tampo- och flexotryck. Marabu Scandinavia befinner sig i en spännande fas och stärker nu upp teamet.

Läs mer

12/12/2021

Marabu önskar dig en God Jul och ett Gott Nytt År!

Marabu önskar dig en God Jul och ett Gott Nytt År! Våra öppettider under julhelgerna:

Läs mer

09/29/2021

Ny digital trycklösning för anpassade och högkvalitativa glasdekorationer från Marabu och Koenig & Bauer

Den 23 september presenterades den nya utskriftsmetoden digitalt. Mer än 240 deltagare registrerade sig för att titta på evenemanget. Under eventet talade bland annat Tobias Lang från Marabu om megatrends som anpassning, individualisering och hållbarhet för den digitala tryckindustrin.

 

Läs mer

08/23/2021

Virtuellt event

Marabu och Koenig & Bauer lanserar av en innovativ digital glastryckslösning som möjliggör designade tryck till en låg kostnad.

Läs mer

07/16/2021

Marabu Group expanderar

Marabu Group stärker sin internationella närvaro

Läs mer

06/29/2021

PROJECT GREEN - vår resa till klimatneutralt företag

Grön milstolpe i företagets historia - PROJECT GREEN, Marabu blir klimatneutrala

Läs mer

05/17/2021

Härdplaster

Härdplaster är vanliga i arbetsmiljön och används i till exempel lack och lim. Många av de ämnen som används när man tillverkar härdplaster är skadliga för hälsan. Samma sak gäller härdplaster som inte härdat färdigt (gjorts hårt) eller som värms upp. Härdplaster kan orsaka till exempel allergi,…

Läs mer

05/10/2021

Svart och svart är inte samma sak! Ultra Pack LEDC 188 Deep Black

Ultra Pack LEDC, vår LED-härdande screentrycksfärg för förpackningar och etiketter, utökas med LEDC 188 Deep Black som har väldigt hög opacitet vilket passar utmärkt till transparanta material och säkerställer en högt visuellt värde. 

Ultrapack LEDC at a glance

Product Info

Technical Data Sheet

Läs mer

04/19/2021

Vattenbaserad tryckfärg för textil! Maqua Pad MAP

Textilindustrin kräver grönare alternativ till lösningsmedelsbaserade färger och vi är glada över att kunna rekommendera vår färgserie Maqua Pad MAP för alla typer av textilier. 
Maqua Pad MAPär framtagen för tampotryck för leksaker och andra känsliga produkter och är världens första vattenbaserade…

Läs mer