Marabu på Sign, Print och Promotion!

12/22/2022

För första gången i Skandinavien – Vanguard!

Registrering

Vanguard, som snabbt blivit marknadsledande i Nordamerika, visas nu för första gången i Skandinavien! Vanguard har byggt upp ett sortiment av flatbädds- och rulle-till-rulle-skrivare för digitala storformat. Vanguards printrar är anpassningsbara efter dina behov. Med en Vanguard har du möjlighet att installera flera skrivarhuvuden när du är redo för att öka produktiviteten och effektiviteten. Skrivarna är välutrustade i standardmodell. 

På mässan kommer vi visa en av Vanguards flatbäddsskrivare. Bläcket har en fantastisk vidhäftning på en mängd olika material som kan vara upp till 10 cm tjocka. Tryckhastigheten kan nå upp till 317 m2/h. 

Missa inte detta unika tillfälle att se flatbäddsskrivaren live! Monter B23, Sign, Print og Promotion, 8-9 februari, Oslo.

Bläck för alla föremål

Marabu tillverkar och utvecklar lösningsmedelsbaserade, UV-härdande och vattenbaserade inkjet färger för en mängd olika storformatsskrivare/maskiner. Vid framtagandet av våra digitala bläck utnyttjar vi vår erfarenhet och kunskap som tryckfärgstillverkare inom andra tryckprocesser såsom  screen och tampo.

Innovation drivs av vårt nära samarbete med forskningsorganisationer, universitet och leverantörer - vilket resulterar i ständigt förbättrade produkter för våra kunder. Vårt mål är att utveckla bästa möjliga digitalbläck för inkjet skrivarhuvuden genom att utnyttja vår specialistkunskap och djupa förståelse för de specifika tekniska krav som marknaden kräver.

Varför byta till Marabus digitalbläck?

Väljer du att arbeta med Marabus bläck bygger du ett partnerskap med färgtillverkaren där inga mellanhänder är nödvändiga. Du byter enkelt från originalfärgen till Marabus bläck samtidigt som du får ta del av många fördelar:

  • Produceras med samma strikta toleranser som original bläcket
  • Kompatibel – Finns i en mängd olika utföranden såsom kassetter, påsar och flaskor
  • Hög kvalitet och förbättrad kapacitet samtidigt som produktionskostnaderna minskar
  • Professionellt stöd och hjälp från vårt supportteam
  • Arbetsmiljö - inga av våra färger innehåller det farliga ämnet tetraglyme som kan skada fertilitet och ofödda barn.
  • Miljö - alla produkter följer alla regler och krav enligt CLP, vilket innebär att alla färger levereras med MSDS och etikett på svenska.

Så vänta inte - Switch it!

Mer än Marabu - en helhetslösning

Marabu är kända sedan länge för högsta kvalitet inom tryckfärg. Men Marabu Scandinavias erbjudande är mycket större än bara  Marabu produkter. Vi representerar en helhetslösning med ett drygt 30-tal av branschens starkaste varumärken.
Vi är en samarbetspartner du kan kontakta med förtroende, för att få allt från rådgivning i valet av tryckmaskiner och installationer, till de tryckfärger, kemikalier och förbrukningsvaror som krävs för ett framgångsrikt och lönsamt arbete. Och givetvis all utbildning, support och service.

Vi säljer inte tryckfärg. Vi säljer perfekta tryckresultat.

Marabus framgång bygger på våra kunders framgång. Därför vill vi bygga långsiktiga partnerskap som sätter kunden främst och skapar lönsamhet genom kvalitet i alla led av vår helhetslösning.
Med marknadsledande produkter, lång erfarenhet och stor expertkompetens erbjuder vi arbetssätt som ger våra kunder många fördelar. Förutom vårt eget breda kunnande, har vi byggt upp en plattform av ledande varumärken och toppleverantörer, som också bidrar med värdefull expertis. Allt detta samlas under vårt helhetserbjudande och vårt varumärke – Marabu Scandinavia.

På mässan kommer vi att visa delar av vårt produktsortiment.  

Vi ses i monter B23 på Sign, Print og Promotion, 8-9 februari, Oslo!!!

Registrera dig här:

Registrering