Fespa - München - 2023

05/08/2023

Fespa 2023, Marabu Scandinavia

FESPA Global Print Expo äger rum i München, den 23 till 26 maj och Marabu Scandinavia kommer vara på plats. Vi kommer representera vår portfölj tillsammans med våra samarbetspartners inom screen-, tampo- och digitaltryck. Det kommer vara många nya och spännande lanseringar från våra leverantörer.

Nu finns möjlighet att träffa oss tillsammans med våra samarbetspartners.

Marabu – Hållbarhetslösningar
I vår monter, A1-A20, kommer fokus vara det digitala trycket. Vi kommer presentera lösningar för kommersiell- och industriell tryckning samt service- och hållbarhetslösningar. Vår kunniga och erfarna personal kommer finnas på plats och de berättar gärna om alla våra produkter inom segmenten screen, tampo, digital och flytande laminat. Boka ett möte redan idag! Kontakta din säljare för mer information.

Mer om våra bläck

Vanguard på FESPA i München
Sedan Vanguard blev verksam i Europa har de snabbt vunnit marknad. Deras skrivare är produktiva och effektiva eftersom du enkelt kan anpassa antal skrivarhuvud efter ditt behov. Vanguard visar sina maskiner i hall A2-A30 och där kommer vi mötas av något nytt! Boka ett möte med oss i Vanguards monter genom att kontakta din säljare.

Mer om Vanguard

EFI visar VUTEk h5-storformatsskrivaren i monter A1-B50 på FESPA!
Den 3,2 meter långa LED-skrivaren #EFIVUTEk h5 Hybrid (rulle-till-rulle/flatbädd) har hög produktivitet, hög kvalitet och hög tillförlitlighet med överlägsna utskriftsmöjligheter:

  • Produktivitet upp till 109 kartonger i timmen
  • Utskriftsupplösning upp till 1200 dpi
  • Fyra (tillval) eller åtta färglägen plus vitt.
  • Utskrift i nio lager i en enda passage
  • Nytt system för mediehantering
  • Utskrift med anmärkningsvärd glanseffekt
  • Automatiserade alternativ för hantering av media

Mer om VUTEk h5

Missa inte de senaste innovationerna från Roland DG!
På FESPA kommer de att visa upp hela sitt utbud av storformatsskrivare, inklusive de nya serierna TrueVIS storformatsskrivare och VersaOBJECT flatbädds UV-skrivare. De kommer också visa sin DTF-lösning, VersaStudio BN20-D som är en desktopmodell. Roland DGs monter hittar ni i hall A1, monter D10. Vi ses där! 

Mer om Roland DGs storformatsskrivare 

d.gen – Produktiva sublimeringsskrivare
d.gens produktiva sublimeringsskrivare för direkttryck på textil är optimerade för högkvalitativa utskrifter och de är mycket användarvänliga. På mässan kommer de visa en printer för direkttryck och soft-signage samt en printer som trycker blueback-papper. De kommer också visa en skrivare för hemdekoration och kläder som använder pigmentbläck med en Color Boosting Solution. Vi ses i deras monter B1-A60! Möte bokar du via din säljare.

Mer om d.gen

Grünig och SignTronic - Förenkla ditt screentryck
Grünig och SignTronic har en gemensam vision om att förenkla screentrycket. Deras välutvecklade maskiner gör schablontillverkningen enkel med helautomatiska tvätt- och torklinjer samt CTS (Computer to Screen) vilket höjer kvaliteten och produktiviteten samt minskar kostnaderna. Möt oss tillsammans med Grünig och SignTronic på Fespa! Kontakta oss redan idag så bokar vi ett möte.

Mer om Grünig
Mer om SignTronic

Sakurai - Framtiden tillhör visionärerna
På FESPA i år kommer Sakurai presentera sin nya vision av screentryck för industriella applikationer. De kommer visa 4 nya tryckpressar med olika funktioner. Du träffar oss tillsammans med Sakurai i monter B10, hall A3. Kontakta oss så bokar vi ett möte!

Mer om Sakurai