Marabu Scandinavia

Marabu Scandinavia söker en färgblandningstekniker

Vi söker dig som vill arbeta som färgblandningstekniker i ett välrenommerat företag med marknadsledande produkter inom screen-, digital-, tampo- och flexotryck. Marabu Scandinavia befinner sig i en spännande fas och stärker nu upp teamet i Malmö.

Om tjänsten
Som färgblandningstekniker kommer du ha en nyckelroll för vår färgproduktion som servar kunder runt om i Norden. Tjänsten är stationerad i Malmö och innefattar omväxlande arbete med stora möjligheter att påverka din arbetsroll. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

  • Producera färgblandningar samt göra provtryck
  • Hantering av tekniska anvisningar och rådgivning för våra kunder
  • Stötta säljkåren med tekniska lösningar
  • Ha god kontakt med våra leverantörer för teknisk support

Tjänsten är en tillsvidaretjänst, på heltid, med placering i Malmö.

Profil vi söker
Vi ser det som väl meriterande om du har utbildning och erfarenhet av färgblandning eller har jobbat som tryckare.  

Arbetet som färgblandningstekniker hos Marabu Scandinavia kräver att du har en god serviceanda och ett strukturerat arbetssätt. Du är relationsskapande med hög social kompetens. Du trivs med många kontaktytor och du har lätt för att skapa förtroenden inom alla led. Du har förmåga att se kundens behov och att omvandla detta till bra service med hög kvalitet. Vidare är du självständig och målmedveten med förmåga och uthållighet att genomföra dina uppdrag. Som person är du kommunikativ och lyhörd och du har förmåga att möta kundernas behov. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska. Vi erbjuder utbildning internt.


Ansök
I denna rekrytering samarbetar vi med Lernia. Alla frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Hanna Åkesson, 0722-541139. Ansökan sker via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, ansök därför så fort som möjligt! Inga ansökningar tas emot via e-post.

Ansök via:

https://www.lernia.se/jobb/teknik/malmo-marabu-scandinavia-soker-en-fargblandningstekniker-22311/

Välkommen med din ansökan!