Mara_Website_Header_LY1_10375.jpg

Teknisk Support

Vi arbetar nära och har dagligen kontakt med våra kunder. Vi ger råd och support i direkta frågor, men är ofta också med som rådgivare vid själva tryckprocessen i olika utvecklingsprojekt. Våra tekniker besöker våra kunder regelbundet för att se till att ett så bra tryckresultat som möjligt uppnås. Vi hjälper ofta till med att hitta en färg som passar när nya tryckmaterial är aktuella, antingen på plats hos kunden eller här på Marabu Scandinavia om materialet sänds till oss för provtryck. Vi har utrustning av senaste modeller för mätning och styrning av alla parametrar inom trycket.

 

Digitala tjänster 

Våra digitala tjänster innebär att vi utför underhåll och andra servicetjänster för maskin- och programvara på plats ute hos kund eller via fjärrsupport. Vår digitala tekniska avdelning består av 4 tekniker med mycket stor erfarenhet av digitala skrivare och RIP programvaror. Vi satsar mycket på att utbilda våra tekniker för att de ska kunna ge bra teknisk support och utföra service på ett professionellt sätt. Vi har auktoriserade tekniker för Roland, EFI VUTEk och EFI Rastek.

Våra tjänster är tillgängliga för kunden varje arbetsdag året om.
Om du har frågor om våra tjänster eller undrar vad vi kan erbjuda för just dig och ditt företag så kontakta oss gärna via e-mail support(at)marabu.se så ska vi hjälpa dig.

Marabu Scandinavia kan erbjuda teknisk service och underhållsservice på digitala skrivare. De fabrikat vi kan underhålla är:

EFI VUTEk
EFI Rastek
Roland
Mutoh
Zünd UVjet 215C
IP&I Cube 160/260
D-gen, ATP Color (Roland/Mutoh)
Summa (DC3/DC4)
Mimaki (underhållsservice)

För övriga maskiner kontakta oss på support(at)marabu.se eller tel. +46 (0)40-672 84 10.